miércoles, 25 de abril de 2018

Simplificant el problema de la Il·luminació: Convexitat, Concavitat i Conjunts Estrellats

Us deixo un petit tastet d'una activitat que estic preparant. Espero que us agradi. Està basada en el problema que vaig plantejar en el post Mirem el problema d'aprop. Es planteja d'una forma bastant gradual, poquet a poquet. Això permet que es pugui tractar també amb alumnes de nivell d'ESO. 

De moment us deixo el link del Geogebra on trobareu les activitats: (cliqueu sobre "Primera pregunta" i sobre "Segona pregunta")


Primera preguntaN'hi ha prou amb una única font de llum, la qual radia llum en totes les direccions, per il·luminar qualsevol cambra, independentment de la seva geometria, si no podem triar on es col·loca el llum?

Segona preguntaN'hi ha prou amb una única font de llum, la qual radia llum en totes les direccions, per il·luminar qualsevol cambra, independentment de la seva geometria, si podem triar on es col·loca el llum?













Pròximament tindreu també a la vostra disposició la fitxa, amb més comentaris, anotacions i algunes conclusions importants. Qualsevol comentari o Feedback, no dubteu en deixar un comentari.

No hay comentarios:

Publicar un comentario